Cum comand online

  • Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”, dupa ce ai introdus cantitatea in prealabil. Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

  • Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

  • Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata. Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Termeni și Condiții CRC Studio” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plasează comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

  • Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?
  1. Daca esti client nou, completeaza doar datele din dreapta si apasa butonul “Plasează comanda”.
  2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Plasează comanda”.
  • Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

OFERTĂ

Îți oferim o reducere de 10%
Pentru următoarea comandă
În schimbul abonării tale la
Buletinul de Oferte CRC Studio.